Huisdier meenemen

In vier vakantiewoningen is 1 huisdieren toegestaan. Alleen in Landhuis Caribe niet.

Graag willen wij van te voren nog even contact om te controleren of het huisdier zindelijk is. Het is niet toegestaan dat huisdieren op de slaapkamers/bedden en het zitmeubilair komen. Indien u een huisdier wenst mee te nemen dient u de woning bij/voor vertrek te stofzuigen en de tuin achter te laten zonder uitwerpselen van uw huisdier. Ook dient u uw huisdier volledig te hebben gevaccineerd.

Als wij toch constateren dat er haren op de bedden zitten, de woning niet is gestofzuigd en er nog uitwerpselen in de tuin liggen houden wij u minimaal € 50,- op uw waarborgsom in.

Prijs

 12.50 / Per dag / Per accommodatie

Handdoekenpakketten

Bij ons kunt u aanvullend handdoekenpakketten bestellen. Deze liggen bij aankomst in uw vakantiewoning voor u klaar. Dit scheelt u ruimte in de bagage. Alle pakketten kunt u na het verblijf achter laten in de accommodatie. 

Het handdoekenpakket bestaat uit:

  • 1 badlaken; en
  • 1 handdoek.

Het is altijd fijn om een handdoekenpakket af te nemen. Zo hoeft u geen rekening te houden met handdoeken. Het is ook mogelijk extra handdoeken bij te bestellen. Neem hiervoor contact op met ons.

Prijs

 7 / Per exemplaar / Per gast

Bedlinnenpakketten

Wanneer u een vakantiewoning bij ons huurt bent u verplicht bedlinnen af te nemen. Het reserveringssysteem rekent op basis van het aantal gasten (volwassenen en kinderen) hoeveel bedlinnenpakketten er moeten komen. Uiteraard kunt u ook meer bedlinnenpakketten bestellen. Neem hiervoor contact met ons op.

Bij uw aankomst zullen de bedlinnenpakketten in de hal voor u klaar liggen. Dit scheelt u een hoop ruimte in de bagage. Alle pakketten kunt u na het verblijf achter laten in de accommodatie. Let op: zorg ervoor dat alle dekbedovertrekken, onderlakens en kussenslopen in één zak weer terug worden gedaan.

In alle vakantiewoningen zijn standaard donsdekens en kussens aanwezig.

De bedlinnenpakketten bestaan uit:

  • 1 dekbedovertrek;
  • 1 onderlaken; en
  • 1 kussensloop.

Prijs

 10 / Per exemplaar / Per accommodatie

Keukenpakket

Bij ons kunt u aanvullend een keukenpakket reserveren. Deze ligt bij aankomst in uw vakantiewoning voor u klaar. Dit scheelt u ruimte in de bagage. U kunt het keukenpakket na uw verblijf achter laten in de vakantiewoning.

Uiteraard kunt u ook ná uw reservering een keukenpakket bestellen. Neem hiervoor contact met ons op.

Dit pakket bestaat uit:

  • 2 keukenhanddoeken;
  • 2 vaatdoeken;
  • Vaatwasblokjes; en
  • Afvalzakken.

Prijs

 4.95 / Per exemplaar / Per accommodatie