Huisdier

In sommige vakantiewoningen is maximaal 1 huisdier voor een meer prijs van 5,50 euro per nacht toegestaan.

Het is niet toegestaan dat huisdieren op de slaapkamers / bedden en het zitmeubilair komen. Indien u een huisdier wenst mee te nemen dient u de woning bij/voor vertrek te stofzuigen en de tuin achter te laten zonder uitwerpselen van uw huisdier.

Als wij toch constateren dat er haren op de bedden zitten, de woning niet is gestofzuigd en er nog uitwerpselen in de tuin liggen houden wij u minimaal € 50,- op uw waarborgsom in.

Prijs

 5.50 / Per dag / Per accommodatie

Handdoekenpakket

Bij ons kunt u aanvullend linnen-, handdoeken- en keukenpakketten reserveren. Deze liggen bij aankomst in uw vakantiewoningen voor u klaar. Dit scheelt u een hoop ruimte in de bagage. Alle pakketten kunt u na het verblijf achter laten in de accommodatie. 

Het handdoekenpakket bestaat uit:

  • 1 badlaken; en
  • 1 handdoek.

Het is altijd fijn om een handdoekenpakket af te nemen. Zo hoeft u geen rekening te houden met handdoeken. Het is ook mogelijk extra handdoeken bij te bestellen. Neem hiervoor contact op met ons.

Prijs

 6.75 / Per exemplaar / Per accommodatie

Bedlinnenpakket

Bij ons kunt u aanvullend een linnen-, handdoeken- en keukenpakketten reserveren. Deze liggen bij aankomst in uw vakantiewoningen voor u klaar. Dit scheelt u een hoop ruimte in de bagage. Alle pakketten kunt u na het verblijf achter laten in de accommodatie. 

In alle vakantiewoningen zijn standaard donsdekens en kussens aanwezig. U kunt aanvullend een bedlinnenpakket bestellen in de reserveringsprocedure.

Dit pakket bestaat uit het volgende:

  • 1 dekbedovertrek;
  • 1 onderlaken; en
  • 1 kussensloop.

Prijs

 9.50 / Per exemplaar / Per accommodatie

Keukenpakket

Bij ons kunt u aanvullend een keukenpakket reserveren. Deze ligt bij aankomst in uw vakantiewoningen voor u klaar. Dit scheelt u een hoop ruimte in de bagage. Alle pakketten kunt u na het verblijf achter laten in de vakantiewoning. U kunt aanvullend op je boeking, in de reservatieprocedure, een keukenpakket bestellen.

Dit pakket bestaat uit:

  • 2 keukenhanddoeken;
  • 2 vaatdoeken;
  • Vaatwasblokjes; en
  • Afvalzakken.

Prijs

 4.95 / Per exemplaar / Per accommodatie