Veelgestelde vragen

Wijzigingen en annuleren

Ja, u kunt uw reisdata wijzigen als uw aankomstdatum (nog) niet binnen 28 dagen vanaf vandaag valt. U kunt hiervoor contact met ons opnemen. Afhankelijk van uw nieuwe aankomst- of vertrekdatum blijft de huursom van de boeking gelijk of wordt hoger. Valt de gewijzigde boeking duurder uit, dan betaalt u het meerdere bedrag extra.

Neem gerust contact met ons op. Voor annuleringen kunnen wij, afhankelijk van de aankomstdatum en het moment van reserveren kosten in rekening brengen.

Zie hiervoor onze annuleringsvoorwaarden.

Bekijk hier de annuleringsvoorwaarden.

Reserveren en betalen

Betalingen kunnen veilig en gemakkelijk gedaan worden vanaf een direct bankrekening (SEPA), IDEAL of overboeking via ons IBAN rekeningnummer.

In onze algemene voorwaarden kunt u zien welk betaaltermijn voor u van toepassing is. Wij maken hierop geen uitzonderingen. Geen betaling binnen het gestelde betaaltermijn betekent annulering van uw reservering.

Er kan altijd iets gebeuren waardoor u vooraf uw verblijf/reservering moet annuleren. Vaak zijn het onvoorziene redenen met financiële gevolgen. U kunt bij de reservering een annuleringsverzekering afsluiten. Dat verzacht het besluit om uw verblijf bij ons te annuleren.

Aankomst, verblijf en vertrek

U kunt uw vakantiewoningen op de dag van aankomst om 16:00 uur gebruiken.

U kunt uw vakantiewoningen op de dag van vertrek tot 10.00 uur gebruiken. Wij vragen u om dan ook vriendelijk te vertrekken. De sleutel kan in de kluis worden opgeborgen.

Op de vertrek dag vragen we u om de vakantiewoning bezemschoon achter te laten en de vaatwasser uit te ruimen. U zet het bedlinnen en badhanddoeken in de blauwe waszak in de gang en uw afval brengt u naar de afvalcontainers.

Overige

U kunt via de footer van onze website direct aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Wij zijn actief op verschillende social media kanalen, zoals:

Diensten

Helaas is het bij ons niet mogelijk bedlinnen voor een babybed te bestellen. U dient zelf te zorgen voor bedlinnen voor een babybed.